Amy Winehousen kuolema pysäytti Charlie Sheenin exän

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ongelmainen soultähti Amy Winehouse löydettiin taannoin menehtyneenä Lontoon kodistaan. Suru-uutinen oli kova pala miljoonien fanien lisäksi myös lukuisille supertähdille. Muun muuassa Lady Gaga ja Kelly Osbourne kertoivat ottaneen traagisen tiedon vastaan erityisen järkyttyneenä.

Nyt myös sekoilevan televisiotähden Charlie Sheenin kaksospoikien äiti ja ex-vaimo Brooke Mueller on avannut suunsa Winehousen kuolemasta. Hän kertoi järkyttävän uutisen olleen hänelle herätys. 33-vuotias Mueller on taistellut myös pitkään päihdeongelmiensa kanssa.

– Amy Winehousen kuolema oli järisyttävä herätys Brookelle. Hän ei tuntenut Amya, mutta koki samaistuvansa tähteen samojen ongelmiensa takia. Hän pelästyi uutisesta ja sanoi kavereilleen ettei halua kuolla samalla tavalla kuin Amy, Muellerin läheinen ystävä kertoi Radar Online -sivuston mukaan.

Mueller on parhaillaan vieroitushoidossa Yhdysvalloissa ja hänen ex-miehensä Sheenin tiedetään maksavan hoitokulut. Ongelmiensa kanssa kamppaillut kaunotar nähtiin äskettäin ostamassa kahvia hyvinvoivannäköisenä Beverly Hillsissä. Kaunottaren läheinen ystävä muistuttikin Muellerin olevan uskomattoman hyvä ihminen, jolla on kurja ja hirvittävä sairaus.

Näyttelijä Charlie Sheen sai taannoin potkut huippusuositusta Miehen puolikkaat -televisiosarjasta jatkuvien päihdesekoilujensa takia. Näyttelijä juhli myös railakkaasti ja näkyvästi pornotähtien kanssa. Televisioriitojensa lisäksi Sheen on taistellut myös ex-vaimonsa Brooke Muellerin kanssa rajusti lasten huoltajuudesta.

Uusimmat