Charlie Sheen innostui roolihahmonsa näyttävästä kuolemasta: ”Tuhoutuu tuuskanmuuskaksi!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen suosituimpiin sarjoihin lukeutuva Miehen puolikkaat -komediasarja on kokenut viime aikoina isoja muutoksia. Sarjan päänäyttelijä Charlie Sheen sai taannoin potkut jatkuvien päihdesekoilujensa takia ja hänen roolihahmonsa tapettiin ulos sarjasta.

Roolihahmon korvaajaksi valittiin suosikkinäyttelijä Ashton Kutcher, jonka on kerrottu voittaneen puolelleen koko sarjan työtiimin. Nyt 45-vuotias ongelmainen televisiotähti Sheen kertoi olevansa otettu roolihahmonsa kuolemasta. Miehen puolikkaat -hittisarjan seuraavan tuotantokauden ensimmäisen jakson paljastettiin alkavan naistenmies Charlie Harper -roolihahmon hautajaisista.

– Olen otettu siitä, että roolihahmoni kuolee näyttävästi ja väkivaltaisesti metron alle. Charlie Harper tuhoutuu tuuskanmuuskaksi ja olen siihen tyytyväinen. Hienovaraisempi kuolema olisi ollut loukkaus roolihahmoani kohtaan, Sheen kertoi TMZ-sivustolle.

Äskettäin Sheenin vastanäyttelijä Jon Cryer myönsi ongelmaisen televisiotähden jatkuvan sekoilun ja päihteidenkäytön ajaneen koko sarjan työtiimin hermoromahduksen partaalle. Katkera Sheen lisäsi potkujensa jälkeen verkkoon videoita, joissa hän haukkui entisiä työtovereitaan. Hän muun muuassa nimitti vastanäyttelijäänsä Cryeria peikoksi. Komediatähti kuitenkin osasi vastata Sheenin kommentteihin huumorilla.

Uusimmat