Supermallin bikinipeppu käänsi katseet rannalla – kuin jumalatar

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippumallien raskaaseen sarjaan lukeutuva Gisele Bundchen sai perheenlisäystä joulukuussa 2009, mutta jo kolmen kuukauden kuluttua hän teki paluun Vogue-lehden muotikuvauksiin. Raskauden aikana vain 15 kiloa lihonut huippumalli teki siis nopean paluun töihin.

Nyt 31-vuotias brasiliainen huippumalli on kääntänyt katseita Costa Rican rannalla temmeltäessään Benjamin-poikansa kanssa. Hoikka ja pitkä kaunotar näytti kuin aaltojen jumalattarelta käytyään pulahtamassa viilentävässä merivedessä. Myös supermallin peppu söpöissä kuviobikineissä oli vertaansa vailla.

30-vuotias brasilialaissyntyinen Gisele Bundchen on sekä maailman parhaiten palkattu että maailman rikkain supermalli. Hän tienaa vuodessa noin 25 miljoonaa dollaria. Bundchenilla on hallussaan myös ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona ja näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi. Gisele on nykyisin naimisisa jalkapallopelaaja Tom Bradyn kanssa, ja pariskunnalla on yhteinen lapsi Benjamin Rein Brady. Aiemmin kaunotar seurusteli pitkään näyttelijä Leonardo Di Caprion kanssa.

Uusimmat