Jwoww oikeuteen aurinkovoiteesta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulu The Jersey Shore -ohjelma on aiheuttanut pahennusta jo parin vuoden ajan, mutta ohjelma on vaikeuksista huolimatta jatkunut. Taannoin saman formaatin perusteella käynnistettiin Britanniassa oma versionsa The Geordie Shore.

Nyt suositun realitysarjan tähtinäyttelijä Jenni Farley, eli Jwoww, haastettiin oikeuteen. Kolme oklahomalaista opiskelijakaverusta väittävät tähden varastaneen heidän design-ideansa, jonka he suunnittelivat omaan aurinkovoide-tuotemallistoonsa. Nyt kaverukset haluavat realityneitokaisen joutuvan asiasta vastuuseen.

Kaverukset kertoivat ottaneensa yhteyttä Jwowwiin viime vuonna ja pyytäneen tätä julkkiskasvoksi tulevalle aurinkovoide-tuotemallistolle Black Bronzerille. He olivat myös suunnitelleet tuotesarjalle oman design-kuvioinnin. He kertoivat olleensa jo allekirjoittamasta sopimusta tähden kanssa, kunnes Jwoww yhtäkkiä vetäytyi projektista.

Pian vetäytymisensä jälkeen Jwoww lanseerasi oman aurinkovoide-mallistonsa, jossa hän käyttää väitteiden mukaan samaa design-kuviointia kuin kaverusten suunnittelemassa pullossa. Jwowwin tuotesarja on jättimenestys ja kaverukset ovat raivoissaan tähdelle vaatien tätä maksamaan design-varkaudestaan.

Jwoww sai syyskuussa Playboy-lehdeltä 400.000 dollarin tarjouksen alastonkuvissa poseeraamisesta. Hän joutui kuitenkin perumaan suunnitelmansa, sillä realityohjelman sopimus ei antanut mahdollisuutta nakukuviin. Jersey Shore -sarjan huhutaan parhaillaan loppuvan seuraavan tuotantokauden jälkeen, joten viimeistään silloin Jwoww pääsisi poseeraamaan miestenlehdessä. Realitysarjan viimeisellä kaudella ryhmää seurataan Italiassa ja Jerseyssä.

Uusimmat