Kohuttu teinivaimo värjäsi koiransa pinkiksi – katso järkyttävä kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viihdemaailmassa on viime aikoina äimistelty avioliittoa, jossa 51-vuotias näyttelijä Doug Hutchison asteli alttarille 16-vuotiaan Courtney Alexis Stoddenin kanssa. Tieto ikäerosta aiheutti runsaasti syytöksiä muiden muassa pedofiliasta.

Pahennusta herättänyt pariskunta antoi taannoin haastattelun E! Online -julkaisulle, mikä sai monet järkyttymään tai nauramaan vedet silmissä. Teinivaimo muun muuassa poseerasi kesken haastattelun kameralle ”pornoilmeitä”.

Nyt nuori kaunotar poseeraa yhdessä pinkin koiransa Bazaarin kanssa. Bikiniasuisen teinivaimon sijaan hämmennystä on tällä kertaa aiheuttanut koiran väri, sillä ihmisen paras ystävä on värjätty vaaleanpunaiseksi. Courtney on joutunut olemaan erossa lemmikistään siitä asti, kun hän muutti 51-vuotiaan aviomiehensä kanssa Los Angelesiin.

– Olen niin onnellinen, että pinkki koirani on taas luonani, Courney kertoi Radar Online -sivustolle.

Pariskunta tapasi, kun Stodden osallistui Hutchisonin järjestämälle kurssille. Nyt he ovat antaneet ensimmäisen haastattelunsa Good Morning America -ohjelmassa. Toukokuussa alttarille Las Vegasissa astellut nuori neitokainen kertoi aloittaneensa seksielämänsä vasta aviomiehensä kanssa, koska halusi säästää neitsyytensä avioliittoon.

Uusimmat