Rose McGowan: ”Olen drag queenien kasvattama”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltalainen näyttelijä Rose McGowan tunnetaan parhaitan roolistaan Paige Matthewsina televisiosarjassa Siskoni on noita. Näyttelijäkaunotar seurusteli taannoin kolmen vuoden ajan muusikko Marilyn Mansonin kanssa.

Nyt suorasanainen brunette kertoi The Advocate -lehden haastattelussa kasvaneensa drag queenien ympäröimänä. Tähti kertoi karanneensa kotoa jo 13-vuotiaana ja päätyneensä Portlandiin Oregoniin. Hän kertoi drag queenin ottaneen hänet hoiviinsa ja opettaneen hänet muun muuassa meikkaamaan.

– Olin 13-vuotias karkulainen. Päädyin uskomattomien drag queenin hoiviin Portlandiin. Meillä oli tiukkaa rahallisesti ja ruokaa ei aina ollut, mutta toveruutta ja rakkautta löytyi rutkasti, näyttelijäkaunotar kertoi The Advocate -lehdelle.

Siskoni on noita -tähtinäyttelijä kertoi ettei ole koskaan suudellut tyttöä. Hän kertoikin olevansa erittäin kiinnostunut tekemään lesbokohtauksen uteliaisuuden vuoksi. Tähti kertoi myös nykyään käyvänsä vain homoklubeilla, koska hän tuntee siellä olonsa kotoisaksi.

Rose McGowan aloitti uransa monien muidenkin näyttelijöiden lailla lapsimallina. 37-vuotias näyttelijäkaunotar syntyi Italiassa ja asui lapsuutensa Euroopassa. Vanhempiensa eron jälkeen McGowan muutti Yhdysvaltoihin, eikä osannut lainkaan englantia. Näyttelijällä on todettu myös olevan obsessiivis-kompulsiivinen persoonallisuus OCPD eli hän kärsii muun muuassa pakkotoiminnoista ja perfektionismistä.

Uusimmat