Bridget Jones palaa valkokankaalle

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kriitikoiden ylistämät Bridget Jones -elokuvat tekivät taannoin päätähti Renee Zellwegerin näyttelemästä sinkkunaisesta Bridget Jonesista kulttihahmon. Elokuvissa kolmekymppinen ulkonäköpaineista kärsinyt Bridget Jones nousi monien rakkausrintamalla epäonnistuneiden naisten esikuvaksi.

Nyt Entertainment Weekly -lehti on vahvistanut kolmannen elokuvan olevan tekeillä. Elokuvan juonesta liikkuu monia huhuja, kuten että Bridget tulisi raskaaksi entiselle poikaystävälleen Daniel Cleaverille.

Zellweger kertoi taannoin vartalonsa kärsineen jatkuvista painonmuutoksista elokuvien aikana. Näyttelijäkaunotar lihotti itseään kymmenen kiloa elokuvia varten. Elokuvat perustuvat Helen Fieldingin kirjoittamiin kirjoihin Bridget Jones – Elämäni sinkkuna ja sen jatko-osaan Bridget Jones – Elämä jatkuu. Jättisuosioon nousseissa elokuvissa kuvattiin Bridgetin suhdekiemuroita kahden miehen pauloissa.

Oscar-voittaja Colin Firth ja romanttisten komedioiden hurmuri Hugh Grant näyttelivät elokuvissa Bridgetiä jahtaavia poikamieskokelaita. Elokuvien vuonna 2004 julkaistussa jatko-osassa Bridget Jones – Elämä jatkuu, Zellwegerin näyttelemä Bridget valitsee valitukseen Firthin näyttelemän asianajajan Marc Darcyn.

Uusimmat