Jennifer Lopez ja Marc Anthony lämmittelemässä suhdettaan? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa uutisoitiin kuukausi sitten, että latinolaulajat Jennifer Lopez ja Marc Anthony eroavat seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Sittemmin selvisi, että liitto oli vaikeuksissa muun muuassa Marc Anthonyn miljoonavelkojen vuoksi.

Nyt latinopariskunta on yllättäen kuvattu pariin otteeseen yhdessä avioerouutisensa jälkeen. TMZ-sivusto julkaisi nyt kuvan eronneesta pariskunnasta istumassa punaisen Mustang-auton takapenkillä Hamptonissa New Yorkissa.

Näkymä herätti heti kiivasta keskustelua pariskunnan yhteenpalaamisesta. Pariskunta nähtiin myös toistamiseen Hamptonissa temmeltämässä rannalla yhdessä kaksostensa Maxin ja Emmen kanssa. Anthonyn edustaja kuitenkin tyrmäsi huhut yhteenpalaamisesta.

– Marc ja Jennifer olivat Hamptonissa vain viettääkseen yhteistä aikaa lapsiensa kanssa. Heillä oli mukavaa ja Marc on viettänyt nyt aikaa lapsiensa kanssa useaan otteeseen eron jälkeen, latinolaulajan edustaja kertoi People-lehdelle.

Uusimmat