Hiphop-kaunotar ihastui Katy Perryn rintoihin: ”Ne ovat uskomattomat”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yksi vuoden mielenkiintoisimmista brittitulokkaista on naisartisti Jessie J, jonka Price Tag ja Do It Like A Dude -kappaleet ovat soineet radioaalloilla ympäri maailmaa. Kovassa nosteessa oleva kaunotar on nyt nähty myös julkkisjuhlissa.

Nyt persoonallinen laulajatähti kertoi ihailevansa megatähti Katy Perryn rintavarustusta. Avoimesti biseksuaalina elävä tähti myönsi olevansa ihastunut laulajakollegaansa, koska hän on niin hyvin varusteltu.

– Ai kumpi on kuumempi, Russell Brand vai Katy Perry? Katy tottakai, hänellä on maailman kauneimmat kasvot ja uskomattomat rinnat, Jessie paljasti More!-lehdelle.

Brittitulokas kertoi lehdelle myös joutuneensa nuorena koulukiusatuksi. Jessie paljasti kohtaavansa kiusaamista ja nimittelyä vielä nykypäivänäkin etenkin sosiaalisessa mediassa kuten Twitter-palvelussa. Tähti kertoi myös entisten koulukiusaajiensa tavoitelleen häntä ja yrittäneen kaverustua tämän kanssa hänen kuuluisuutensa vuoksi.

Taannoin Jessie J kertoi The Sun -lehdelle ihastuneensa Rihannaan ja kehui tämän olevan kuuma. Hän myös paljasti olleensa ensimmäisen kerran lesbosuhteessa 17-vuotiaana. Oikealta nimeltään Jessica Cornish kertoi perheensä hyväksyneen hänen seksuaalisuutensa, vaikka hänet koettiin nuorempana kapinalliseksi.

Uusimmat