Juopunut urheilutähti virtsasi pikkutytön päälle lentokoneessa

Ohhoh! · Stara.fi

Amerikkalainen mies on aiheuttanut hämminkiä lentokoneessa virtsaamalla JetBlue-yhtiön lennolla 11-vuotiaan pikkutytön päälle. Viime aikoina lehdistä on saatu lukea monenlaisista kommelluksista lentokoneessa, ja usein kyse on ollut lentohenkilökunnan ylireagoinneista. Eräskin poika poistettiin lennolta löysien housujen ja eräs nainen itkemisen takia.

JetBlue-lentoyhtiö oli taannoin otsikoissa, kun eräs sen stuerteista sekosi täysin kesken lennon. Nyt on ollut matkustajan vuoro toilailla. Välikohtaus tapahtui yölennolla Portlandista New Yorkiin. Mukana lennolla oli myös 11-vuotias pikkutyttö, joka matkusti siskonsa ja isänsä kanssa, New York Post uutisoi. Tyttö oli jäänyt yksin nukkumaan penkilleen kun isä ja sisko lähtivät vessaan. Silloin 18-vuotias nuori mies kömpi omalta paikaltaan tytön taakse ja virtsasi tytön jaloille.

Tytön isä otti nuorukaisen välittömästi kiinni ja oli vähällä hakata hänet. Nuori mies luovutettiin määränpäässä poliisille. Omien sanojensa mukaan hän ei vahvan humalatilansa takia tiennyt mitä oli tekemässä. Myöhemmin selvisi, että nuori mies on maailmanluokan laskettelutähti Robert “Sandy” Vietze, joka harjoittelee parhaillaan vuoden 2014 olympialaisiin. Nyt hänen kultasuihkunsa palkintopallilla on voinut vaarantua.

Uusimmat