Lentoemännän ja pilotin suuseksi ohjaamossa puhuttaa

Ohhoh! · Stara.fi

Viime viikolla ympäri maailmaa uutisoitiin tapauksesta, jossa lentoemännän ja lentäjän epäiltiin harrastaneen seksiä lentokoneen ohjaamossa. Sittemmin tapauksesta on saatu hieman lisätietoja, jotka ovat puhuttaneet kovasti myös lentoturvallisuuden nimissä.

Skandaali sai alkunsa, kun julkisuuteen vuoti valokuvia, joissa nainen ja mies harrastavat suuseksiä. Miehellä on yllään tavallinen harmaa paita, mutta naisella on yllään asu, joka myöhemmin osoittautui Cathay Pacific -lentoyhtiön lentoemäntien työasuksi, uutistoimisto AFP kertoo. Miehen uskotaan olevan lentoyhtiön lentäjä.

Cathay Pacific on nyt vahvistanut ottavansa epäilyt vakavasti ja tutkivansa parhaillaan asiaa. Yhtiö ei ole kuitenkaan vielä vahvistanut, että nainen on sille työskentelevä lentoemäntä. Yhtiö ei kuitenkaan ole myöskään kiistänyt asiaa.

– Mikään ei tässä vaiheessa osoita, että kuva olisi otettu lennon aikana. Siksi ei ole syytä epäillä, että tapaus olisi aiheuttanut vaaratilanteen. Tutkijamme jatkavat tutkintaa, eikä meillä ole tällä hetkellä mitään lisättävää, yhtiön tiedottaja kertoi.

Uusimmat