Tyttöbändiläinen liian laiha – ei kyennyt juoksemaan! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Girls Aloud -tyttöyhtye koottiin yhteen vuonna 2002 Iso-Britannian Popstars -televisiosarjan toisella tuotantokaudella. Muun muuassa maailman seksikkäimmäksi poppariksi valittu Cheryl Cole nousi julkisuuteen menestyneestä Girls Aloudista.

Nyt tyttöyhtyeen jäsen Kimberley Walsh paljasti laulajakollegansa Nadine Coylen olleen joskus niin laiha ettei hän pystynyt juoksemaan. Girls Aloud -yhtyeen laulaja nousi vuonna 2007 ykköseksi äänestyksessä, jossa rankattiin julkkisten parhaita sääriä. Coylea kritisoitiin kuitenkin hänen liian laihasta olemuksestaan. Coyle on Suomen mittakaavojen mukaan kokoa 36.

– Joskus kun kuntoilimme koko bändin voimin, Nadine ei pysynyt perässämme. Hänen jalkansa olivat niin laihat, että hän valitteli niihin sattuvan esimerkiksi lenkkeillessä, Walsh kertoi Zest-lehdelle.

Vuonna 2009 Nadinen kunto näytti jo hieman tätä paremmalta, kun hänet kuvattiin bikineissä rantalomalla. 29-vuotias Walsh kertoi haluavansa laihtua, muttei pysty siihen tahdonvoiman puutteen takia. Laulajatähti kertoi oppineensa elämään ”normaalin” vartalotyyppinsä kanssa.

– Tiedän, että voisin olla hoikempi. Vihaan sanaa ”normaali”, mutta käytän sitä sanaa itsessäni. En ole hoikka, enkä ole lihava. Rakastan suklaakakkuja ja keksejä, enkä tule koskaan luopumaan suklaasta, Walsh kertoi lehdelle.

Girls Aloud -yhtyeen kaikki 18 singleä ovat olleet Iso-Britannian listan kymmenen kärjessä. Edes legendaarinen tyttöbändi Spice Girls ei kyennyt moiseen saavutukseen kulta-aikoinaan. Vuoden 2002 Popstars-ohjelmassa nähtiin tuomarina muun muuassa Spice Girls -yhtyeen Ginger Spicena tunnettu Geri Halliwell.

Uusimmat