Opiskelija murhasi koulunsa rehtorin: ”En pitänyt hänestä”

Ohhoh! · Neea Jokinen

Oppitunteja häiritsevät opiskelijat joutuvat helposti opettajiensa vartioivan katseen alle. Tästä syystä monet oppilaat kokevatkin ärtymystä ja jopa vihaa opettajiaan kohtaan. Nyt Yhdysvalloissa järisyttää 17-vuotiaan opiskelijanuorukaisen toteuttama surma.

17-vuotiasta Eduardo Marmolejoa syytetään ensimmäisen asteen murhasta puukotettuaan koulunsa 49-vuotiaan rehtorin Suzette Yorkin kuoliaaksi. Radar Online -sivuston mukaan rehtorin eloton ruumis löydettiin Memphis Junior Akatemia -koulun luokkahuoneesta.

Opiskelijanuorukainen kertoi viranomaisille tekonsa motiiviksi sen, että hän ei pitänyt rehtoristaan. Järisyttävä selitys järkytti monia ja koko Memphis suree tapahtunutta. Marmolejon tiedettiin suunnitelleen murhaa jo monta kuukautta ennen sen toteuttamista.

Uusimmat