Uimaranta täyttyi lasinsirusta – tuloksena maailman upein ranta? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmisen häikäilemätön toiminta on tuottanut äärimmäisiä ongelmia luonnolle, kun esimerkiksi Tyyni valtameri on suorastaan täyttymässä muoviroskasta. Kalifornian rannikolla sijaitseva rantakaistale on kuitenkin monien vaiheiden jälkeen muuttunut roskaamisen takia upeaksi nähtävyydeksi.

Takavuosina ihmisten oli tapana tuoda roskia MacK­er­richerin puistoalueen rannalle, ja roskien joukossa oli myös runsaasti lasia. Valtameren aallot veivät mukanaan roskat, mutta lasinsirut jäivät yhä rannalle.

Vuosikymmenten saatossa aaltojen liikuttelemat lasimassat ovat kuitenkin hiljalleen pyöristyneet ja lasin terävät reunat ovat kadonneet. Tuloksena on lasista muodostunut uskomattoman värikäs ranta. Katso kuvat rannalta tästä.

Kuva: Designyoutrust

Uusimmat