Sauli Koskinen Hollywood-juhlien punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Big Brother -voittaja Sauli Koskinen ja maailmankuulu poptähti Adam Lambert ovat seurustelleet jo pitkään, ja keväällä Adam vahvisti seurustelun kirjoittamalla Twitter-blogiinsa suomeksi ”Rakastan”. Nyt suomalaisjulkkis on esiintynyt yhdessä rakkaansa kanssa Hollywood-juhlien punaisella matolla.

Viihdemaailman tunnetuin suomalaistähti Sauli Koskinen oli Adamin mukana Los Angelesissa järjestetyssä Equality Awards -tapahtumassa, jonne parivaljakko saapui yhdessä Adamin äidin kanssa.Kuva: MaximoTV

Adam Lambert nousi kuuluisuuteen sijoituttuaan toiseksi suositussa American Idol -kilpailussa vuonna 2009. 28-vuotias laulaja julkaisi debyyttialbuminsa pian ohjelman jälkeen loppuvuodesta 2009. Albumi nousi Billboard 200 -listan sijalle 3. Yli 25 viikkoa Suomen albumilistoilla viihtynyt Lambert on tullut tunnetuksi erityisesti hittisingleistään Whataya Want From Me, If I Had You ja debyyttialbumin nimikkokappaleesta For Your Entertainment.

Uusimmat