Simon Cowell haluaa Pippa Middletonin: ”Palkkaisin hänet heti!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden kohutuin uusi brittijulkkis on ylivoimaisesti Philippa Charlotte “Pippa” Middleton. Kaunotar onkin nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkisnaisista. Sellaiseksi hän muuttui yhdessä hetkessä esiinnyttyään isosiskonsa häissä.

Kaunotarta on kosiskeltu jo useisiin televisio-ohjelmiin, mutta hän ei ole ainakaan vielä tarttunut syötteihin. Nyt myös Simon Cowell on vahvistanut pestaavansa Pippan välittömästi televisiotähdeksi, jos tämä vain siihen suostuisi. Cowell kertoi Life & Style -lehdelle näkevänsä julkkiskaunottaressa runsaasti potentiaalia tähdeksi.

Pippa Middletonin ihon ”kuninkaallinen mokka” -rusketus äänestettiin äskettäin Britannian houkuttelevimmaksi. Kyselyyn vastasi yli 2.000 iältään 18 – 44-vuotiasta naista, joilta kysyttiin kenellä julkkisnaisista on houkuttelevin rusketus. Pippa voitti äänestyksen peräti 60 prosentin äänivyöryllä.

27-vuotias Pippa Middleton kuvattiin huhtikuussa osallistumassa thriathlon-kilpailuun Woodstockissa. Radio- ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan taannoin maailman halutuimmaksi naistähdeksi, ja monet amerikkalaiset televisiokanavat ovat jo kosiskelleet Middletonia vieraaksi ohjelmiinsa. Tunninkestävä Pippa-spesiaali julkaistaan TLC-televisiokanavalla syyskuussa.

Uusimmat