Kanye West torjui Angela Martinin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Albania ei ole juuri juhlinut supermallien määrässä mitattuna, mutta eräs siellä syntynyt mallikaunotar on niittänyt menestystä useammassakin maassa. Miss Albania 2010 Angela Martini on viime aikoina yhdistetty hiphp-tähti Kanye Westiin, joka on kuitenkin torjunut hänet.

Martini sai kutsun Westin levyn ennakkobileisiin tuottajaystävänsä kautta, mutta New York Post -lehden mukaan West kuitenkin yllättäen perui kutsun viime hetkellä. Ilmeisesti Kanye ei ollut vielä nähnyt kaunottaren näitä alusvaatekuvia. Angelan ystävien mukaan hänellä on pakkomielle Westiin, joten neitokaisen välttely voi olla hyvinkin perusteltua.

Angela osallistui taannoin New Yorkissa järjestettyyn CFDA Fashion Awards -tapahtumaan. Hän varasti show’n punaisella matolla, mutta ei tällä kertaa olemuksensa vaan asunsa vuoksi. Se nimittäin paljasti aivan liikaa paljasta pintaa, kun neitokaisen paljas jalkoväli vilahteli helman alta.

25-vuotias Angela Martini on albanialainen malli, joka edusti kotimaataan Miss Universe -kilpailussa vuonna 2010. Nykyisin Yhdysvalloissa asuva kaunotar asui Albaniassa kuitenkin vain 9-vuotiaaksi, jolloin hän muutti perheineen Sveitsiin. Malliuran Angela aloitti 18-vuotiaana, jolloin hän sai mallisopimuksen NEXT-mallitoimistoon Miamissa. Sittemmin Angela Martini on kaunistuttanut muiden muassa Mercedes-Benzin mainontaa Elite-mallitoimiston listoilta käsin. Vuonna 2008 hän poseerasi Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.

Uusimmat