Pippa Middletonin peppua epäillään huijaukseksi: ”Hänellä on lättäpeppu”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vuoden kohutuin uusi brittijulkkis on ylivoimaisesti Philippa Charlotte “Pippa” Middleton. Kaunotar onkin nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkisnaisista. Sellaiseksi hän muuttui yhdessä hetkessä esiinnyttyään isosiskonsa häissä.

Nyt lontoolainen kauneudenasiantuntija Lesley Reynolds Kahnin väittää Pippa Middletonin käyttäneen toppauksia pepussaan siskonsa häissä. Ihoamyötäilevässä kaasonpuvussa esiintyneen Pippan vartalo ja etenkin peppu saivat laajaa huomiota häiden uutisoinnissa. Kahn on kuitenkin sitä mieltä, ettei peppu ollut täysin luonnollinen.

– En ole vakuuttunut siitä, että Pippan peppu olisi ollut täysin luonnollinen siskonsa häissä. Kun vertailee hänen muita kuviaan, eron huomaa. Hänellä on lättäpeppu, Kahn kertoi TLC-kanavan Hulluna Pippaan -ohjelmassa.

Lontoolaisen kylpylän omistava Kahn uskoi Pippan käyttäneen jonkinlaisia housuja tai toppauksia, jotka antoivat tähden takamukselle muhkeutta. Pippan täydellinen takamus olikin varastaa huomion isosiskonsa Kate Middletonista ja hänen satuhäistään.

27-vuotias Pippa Middleton tunnetaan aktiivisena urheilijana. Hänet kuvattiin huhtikuussa osallistumassa thriathlon-kilpailuun Woodstockissa. Radio- ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan taannoin maailman halutuimmaksi naistähdeksi, ja monet amerikkalaiset televisiokanavat ovat jo kosiskelleet Middletonia vieraaksi ohjelmiinsa.

Uusimmat