Skientologia ajoi Jennifer Lopezin avioeroon

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa uutisoitiin viime kuussa, että latinolaulajat Jennifer Lopez ja Marc Anthony eroavat seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Sittemmin selvisi, että liitto oli vaikeuksissa muun muuassa Marc Anthonyn miljoonavelkojen vuoksi.

Nyt pariskunnan eroon kerrottiin vaikuttaneen myös Jenniferin sitoutuminen skientologiaan. Latinotähti halusi huhujen mukaan perehdyttää lapsensa Maxin ja Emmen skientologiaan, mutta Anthony ei innostunut ideasta.

– Jenniferin ja Marcin ajatusmaailmat skientologiasta eivät loksahtaneet kohdilleen. Jennifer on aina ollut enemmän kiinnostunut kirkosta kuin Marc. Hän ei ole kovin uskonnollinen, joten se aiheutti ongelmia heidän suhteessaan, lähde kertoi Mail on Sunday -lehdelle.

42-vuotias Lopez toivoi äskettäin, että ihmiset eivät tuomitsisi skientologiaa ennen kuin he tietäisivät mitä se on. Latinolaulajattaren läheiset ystävät Tom Cruise ja Katie Holmes ovat myös tunnettuja skientologeja.

Äskettäin pariskunnan huhuttiin olevan lämmittelemässä suhdettaan. Heidät kuvattiin muutamaan otteeeseen yhdessä Hamptonissa New Yorkissa. Anthonyn edustaja kuitenkin tyrmäsi yhteenpalaamishuhut ja kertoi heidän viettävän aikaa yhdessä vain lastensa tähden.

Uusimmat