Vessasuunnittelijalle nolo virhe

Viihdeuutiset · Stara.fi

Arkkitehti- ja suunnittelutoimistoissa pyritään aina täydellisyyteen, mutta aika ajoin alan parhaillakin tähdille sattuu virheitä. Nyt verkossa ihmetellään valokuvia kylpyhuoneesta, jonka suunnittelijalla taisi olla pasmat hieman sekaisin.

Ensimmäisessä kuvassa nähtävän ”hotelli helpotuksen” vessapaperirullan paikka on suunniteltu sellaiseksi, että WC voisi toimia oivallisena kuvauspaikkana esimerkiksi piilokamera-ohjelmille. Yksin sisään saapuvalle voi olla kuitenkin ongelmia tiedossa erityisesti mikäli asiakkaan kädet eivät ole merkittävästi keskimääräistä homo sapiensia pidemmät.

Toisessa kuvassa nähdään putkimiehen taidonnäyte hanan asentamisesta. Normaalisti veden on tarkoitus valua lavuaariin, mutta siinäkin voidaan näköjään käyttää vapaata harkintaa.Kuva: Onemansblog.com

Uusimmat