Kesähitistä tuttu Reggaerekka huutokaupataan: ”Ei ajokunnossa” – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lord Estin esittämä Reggaerekka on ollut yksi kesän soitetuimmista kotimaisista popkappaleista. Se on valloittanut niin kotimaiset radioaallot kuin discojen tanssilattiakin. Nyt kappaleesta tuttu alkuperäinen reggaerekka on päätymässä eniten tarjoavan autotalliin.

Näyttävästi tuunattu Bedford ei ole kuitenkaan tällä hetkellä kovinkaan mairittelevassa kunnossa, eikä sillä ole nykyisellään asiaa yleisille teille. Nettihuutokaupan myynti-ilmoituksessa siitä kerrotaan näin.

HUOM! Auto ei ole katsastettu eikä ajokunnossa tällä hetkellä. Korjattavissa toki :) . Tarvii uuden pakkaspropun kytkinkopan sisään jolloin litkut pysyy taas sisuksissa ja meno jatkuu. Vaihdekeppi on myös poikki, eli hitsillä kuntoon.