Johanna Tukiainen avoimena: ”Diapam ei lihota”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallinen kohublondi Johanna Tukiainen on loistanut viime viikkoina poissaolollaan viihdeotsikoista, ja moni on pitänyt taukoa hyvänä merkkinä. Nyt Tukiainen on kertonut kuulumisiaan suositussa blogissaan.

Samalla Johanna otti kantaa Julia-siskonsa aikaisempaan kirjoitukseen, ja kertoi masennuslääkkeiden voivan lihottaa jopa kymmeniä kiloja. Samalla Johanna totesi, että hän ei ole käyttänyt masennuslääkkeitä enää aikoihin. Samalla kohujulkkis kuitenkin kommentoi rauhoittavien lääkkeiden lievempiä vaikutuksia.

– Onneksi olen osannut olla erossa kyseisistä lääkkeistä nyt jo yli vuoden, pelkät rauhoittavat kuten diapam, ei lihota. Olen suorasanainen, mutta tämä on totuus, Johanna Tukiainen kirjoitti.

– Vaikka lääkkeet lopettaisikin, niin paino on vaikeaa saada alas, iän myötä myös aineenvaihdunta hidastuu, sekä geeneissäni tulee taipumus lihomiseen, julkkistähti jatkoi.

Uusimmat