Ex-mies ahdistelee Jennifer Lopezia kännipäissään

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa uutisoitiin viime kuussa, että latinolaulajat Jennifer Lopez ja Marc Anthony eroavat seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Sittemmin selvisi, että liitto oli vaikeuksissa muun muuassa Marc Anthonyn miljoonavelkojen vuoksi.

Nyt latinokomistus Marc Anthonyn uutisoidaan ahdistelevan entistä vaimoaan jatkuvilla puhelinsoitoilla. Anthonyn kerrottiin äskettäin rukoilleen vaimoaan ottamaan hänet takaisin. Vaimoaan ikävöivä latinotähti pommittaa huhujen mukaan jatkuvasti puheluita Lopezille etenkin humalapäissään.

– Hän soittaa Jenniferille jatkuvasti, varsinkin jos hän on juonut alkoholia. Marc ahdistelee häntä koko ajan, eikä usko vieläkään heidän eronneen, lähde kertoi US Weekly -lehdelle.

Anthonyn edustaja kuitenkin kumosi väitteet ahdistelevista puhelinsoitoista. Hän kertoi latinolaulajien viettäneen äskettäin mukavan päivän rannalla kaksostensa Maxin ja Emmen kanssa New Yorkin Hamptonissa. 

Unelmapariskunnan eroon kerrottiin vaikuttaneen muun muuassa Jenniferin sitoutuminen skientologiaan. American Idol -tuomarikaunotar halusi huhujen mukaan perehdyttää lapsensa Maxin ja Emmen skientologiaan, mutta Anthony ei innostunut ideasta.

Uusimmat