StaraTV: Cheekin kohuttu 2 500 euron rahasade Blockfesteillä!

StaraTV Viihde · Stara.fi

Viihdelehti Stara uutisoi eilen kuinka Tampereella järjestetyn Blockfest-tapahtuman kotimainen tähtiesiintyjä Cheek yllätti yleisön heittämällä kassillisen käteistä rahaa yleisön sekaan. Toimittajamme oli paikalla tallentamassa tunnelmat kuviksi.

Staralle Cheek kertoi suunnitelleensa tällaista projektia jo useamman vuoden ajan, eli aivan uusi ajatus faneille suunnattu rahasade ei ollut.

Kesken Tuhlaajapoika-kappaleensa Cheek kaivoi tarpeistostaan mustan paperikassin, joka osoittautui pitävän sisällään muhkean tukun setelirahaa. Samaan aikaan lavan takaa kärrättiin suuri ilmapuhallin. Sitten kappaleen teeman mukaisesti Cheek tuhlasi osan keikkapalkkiostaan heittämällä ilmavirran mukana koko kassillisen rahaa yleisön joukkoon.

Uusimmat