Megan Fox pulahti uimaan – julkaisi kuvan Facebookissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Megan Fox joutui taannoin tukalaan tilanteeseen työelämässä, kun paljastui että ohjaajalegenda Steven Spielberg vaati hänelle potkuja Transformers-elokuvasta. Sittemmin neitokainen ei olekaan enää saanut merkittäviä rooleja, ja hänen uransa on ollut selvässä laskusuunnassa.

Seksikäs näyttelijätär on viime aikoina kuvattu useita kertoja This Is Forty -elokuvansa kuvauksissa. Nyt kuvausryhmä on pitänyt tauon kuvauksista ja kaksi elokuvan miestähteä pääsi uintireissulle yhdessä Megan Foxin kanssa. Fox itse julkaisi kuvan uimareissusta Facebook-sivullaan.

 

25-vuotias Megan Fox paljasti viime syksynä kokeilleensa aikoinaan suhdetta myös toisen naisen kanssa ja olevansa biseksuaali. Hän kuitenkin lisäsi, että voisi harrastaa seksiä naisista ainoastaan lesbojen kanssa. Hänen tuorein elokuvansa Passion Play oli floppi, joka julkaistiin suoraan DVD:llä.

Uusimmat