Hilary Duff tuli raskaaksi – sai potkut elokuvasta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositusta Lizzie McGuire -teinisarjasta aikoinaan julkisuuteen ponnahtanut Hilary Duff on ehtinyt nuoreen ikäänsä nähden luoda jo monipuolisen uran viihteen saralla. Nykyään 23-vuotias Duff on laajentanut uraansa näyttelemisestä ja laulamisesta myös kirjallisuuden pariin.

Taannoin mediassa kummasteltiin kaunottaren yllättäen pyöristyneitä muotoja. NHL-jääkiekkoilija Mike Comrien kanssa naimisissa olevan tähden muodonmuutokselle kuitenkin ilmaantui luonnollinen selitys. Duff nimittäin paljasti äskettäin omilla kotisivuillaan olevansa raskaana. Nyt raskausuutinen kuitenkin johti kaunottaren potkuihin.

Duffin piti tähdittää pääosaa tulevassa The Story of Bonnie and Clyde -elokuvassa. Nyt tuotantotiimiin kuuluva henkilö paljasti TMZ-sivustolle Duffin saaneen potkut heti raskausuutisensa jälkeen. Elokuvan ohjaajat ovat jo huhujen mukaan etsimässä uutta pääosan näyttelijää Bonnie Parker -roolille.

– Hilary on käytettävissä vasta ensi vuoden kesäkuussa. Jos voisimme odottaa siihen asti, odottaisimme, eräs lähteistä kertoi TMZ-sivustolle.

Jos raskaudestaan nauttiva näyttelijäkaunotar ei ole tyytyväinen tuotantoyhtiön ratkaisuun, asiat voivat kärjistyä oikeuteen saakka. Taannoin Kauniit ja Rohkeat -näyttelijä Tylo Hunter voitti oikeustaistelun Melrose Place -televisiosarjan tuotantoryhmää vastaan. Näyttelijätär ei nimittäin saanutkaan luvattua roolia sarjasta, koska hän ilmoitti olevansa raskaana. Hunter sai korvauksia näyttävästä jupakasta 4,8 miljoonaa dollaria.

Äskettäin Duff kertoi Access Hollywoodille haluavansa vielä keskittyä uraansa ja siirtää lastenhankkimista tuonnemmaksi. Tähti kertoi harkitsevansa vielä uuden levyn tekemistä ennen mahdollista perheenlisäystä. Lizzie McGuire -tähti on esiintynyt muun muuassa elokuvissa Tuhkimotarina, Villi Tusina ja Material Girls.

Uusimmat