Kimille vielä toisetkin ökyhäät? Haluaa tuplabileet

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian asteli lauantaina alttarille NBA-tähti Kris Humphriesin kanssa. Ökyhäät ylittivät uutiskynnyksen myös muualla kuin viihdemedioissa, sillä myös esimerkiksi maailman tunnetuin uutiskanava CNN raportoi paikan päältä.

Nyt juuri avioituneen pariskunnan kerrottiin järjestävän toiset hääjuhlat New Yorkissa. 25 miljoonan kartanossa Kaliforniassa vihitty näyttävä pariskunta aikoo järjestää juhlat kymmenen päivän päästä lauantaisista häistä. Tapahtumapaikkaa ei kuitenkaan ole vielä ilmoitettu.

– New York hääjuhlat! Häiden markkinointivastaava Jason Binn kirjoitti Twitter-blogissaan.

Vera Wangin huikeassa hääpuvussa vihityn kaunottaren kerrottiin olevan pettynyt, koska ei saanut häälahjaksi 7.850 dollarin vaasia. Pariskunta oli laittanut kyseisen vaasin häälahjalistalleen, mutta yhdenkään vieraan ei tiedetty ostaneen hääparille tuota arvokasta koriste-esinetta.

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries kihlautuivat kuuden kuukauden seurustelun jälkeen. Kris Humphries osti kullalleen taannoin huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria.

Uusimmat