Conan-elokuvan kaunotar vaati miljoonakorvauksia kulmakarvoistaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltalainen näyttelijä Rose McGowan tunnetaan parhaiten roolistaan Paige Matthewsina televisiosarjassa Siskoni on noita. Näyttelijäkaunotar seurusteli taannoin kolmen vuoden ajan muusikko Marilyn Mansonin kanssa.

Nyt 37-vuotias Rose McGowan on kertonut elokuvayhtiön pyytäneen häntä ajelemaan kulmakarvansa ja hiusrajansa pois uuteen Conan-elokuvaansa. Suorasanainen brunette vastasikin suostuvansa pyyntöön, jos elokuvayhtiö maksaisi siitä hänelle 5 miljoonaa dollaria.

– Studio pyysi, että voisinko ajaa kulmakarvani ja hiusrajani elokuvaa varten. Sanoin suostuvani siihen, jos he antavat minulle 5 miljoonaa dollaria, kaunotar kertoi Access Hollywood -sivustolle.

Elokuvayhtiö ei kuitenkaan suostunut neitokaisen vaatimukseen. McGowan joutuikin viettämään useita tunteja meikkauspöydän ääressä, kun hänet muovattiin roolihahmoonsa elokuvassa. Siskoni on noita -tähti näyttelee elokuvassa pahaa noitaa Mariqueta.

Rose McGowan aloitti uransa monien muidenkin näyttelijöiden lailla lapsimallina. 37-vuotias näyttelijäkaunotar syntyi Italiassa ja asui lapsuutensa Euroopassa. Vanhempiensa eron jälkeen McGowan muutti Yhdysvaltoihin, eikä osannut lainkaan englantia. Näyttelijällä on todettu myös olevan obsessiivis-kompulsiivinen persoonallisuus OCPD eli hän kärsii muun muuassa pakkotoiminnoista ja perfektionismistä.

Uusimmat