Joko taas? Teinipari erosi – miljoonat fanit itkevät onnesta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber raivostutti taannoin miljoonat faninsa ryhtyessään seurustelemaan laulajakollegansa Selena Gomezin kanssa. Äskettäin teiniparin uutisoitiin eronneen, mutta pariskunta kumosi huhut uusilla kuherruskuvilla. Nyt suhteen on kuitenkin uutisoitu taas päättyneen.

19-vuotian megatähden ja teinisensaation Selena Gomezin kerrottiin jättäneen 17-vuotiaan kanadalaislaulajan, koska tämä ei ole tarpeeksi kypsä. Teinitähtien suhteen kerrottiin äskettäin päättyneen Bieberin epämääräisten kaveripiirien vuoksi. Gomezin kerrottiinkin jättäneen Bieberin ja etsivän itselleen vanhemman miehen.

– Valtavan julkisuuden saanut suhde on nyt ohi. Selena haluaa olla Justinin kanssa vain ystävä. Hänen mielestään Justin on liian epäkypsä pitkäaikaiseen suhteeseen, ystävä kertoi The Daily Star Sunday -lehdelle.

Ystävä kertoikin Selenan etsivän nyt itselleen viisaampaa ja vanhempaa miestä. Tummakutriselle kaunottarelle se ei tiettävästi kuitenkaan tuota ongelmia. Bieberin kerrottiin ottaneen erouutisen raskaasti, kun taas teinikaunotar Gomez on nähty flirttailemassa 25-vuotiaan Transformers-tähti Shia LeBoufin kanssa.

19-vuotiaan Selena Gomezin ja 17-vuotiaan Justin Bieberin seurustelun tultua julki Bieberin fanit lähettivät Selenalle runsaasti tappouhkauksia. Tuolloin asiantuntijat neuvoivat teiniparia pitämään matalaa profiilia, mutta neuvot heitettiin sittemmin romukoppaan kuherruskuvien myötä. Nyt fanit ovat iloinneet erosta erityisesti Twitter-mikroblogeissaan.