Britney Spears yllätti konsertissa – todellinen yllätysvieras

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Britney Spears on ollut vuodesta 2008 saakka holhouksessa silloisen hermoromahduksensa takia. Silloin oikeus määräsi isän hoitamaan kaikkia Britneyn asioita, eikä tuomioistuin ole vieläkään suostunut kumoamaan päätöstä.

Nyt megatähti on yllättänyt yleisönsä Femme Fatale -konsertissaan Ohiossa. Hän nimittäin toi viisivuotiaan poikansa Sean Prestonin esiintymislavalle. Äidinsä kädestä kiinni pitänyt suloinen ilmestys vilkutti yleisölle iloisena. Spears myös moiskautti suukon pienen poikansa poskelle. Katso video tästä.

Suomeen 29-vuotias Britney Spears saapuu 14. lokakuuta. Konserttipaikkana toimii tuttuun tapaan kerralla Hartwall Areena. Spearsin ympärillä vellovat parhaillaan myös kihlaushuhut, sillä tähti on kuvattu sormus vasemmassa nimettömässään. Spears on aiemmin paljastanut avioliiton ja perheen perustamisen olevan harkinta-asteella nykyisen poikaystävänsä Jason Trawickin kanssa. Pari on seurustellut kaksi vuotta.

Uusimmat