Povipommi käyttää korkokenkiä kotona – tässä erikoinen syy

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman tunnetuimpiin povipommeihin lukeutuva Dolly Parton tunnetaan myös countrylaulajan urastastaan. Häntä pidetäänkin yhtenä maailman parhaimpana naispuolisena countrylaulajana. Dolly Parton on supersuositun näyttelijä-laulaja Miley Cyrusin kummitäti.

Nyt uhkea kantrilaulaja kertoi käyttävänsä korkokenkiä kotonaan, koska ei ilman niitä ylety avaamaan kaapinovia. Hänen on huhuttu käyttäneen tyylilleen uskollisena korkokenkiä jopa suihkussa, mutta povipommi tyrmäsi huhut.

– Käytän korkokenkiä kotona ollessani, koska muuten en ylettyisi avaamaan kaapinovia. En kuitenkaan käytä niitä kun olen suihkussa tai nukun, Parton kertoi The Guardian -lehdelle.

Tuuheasta blondatusta hiustyylistään ja vahvoista meikeistään tunnettu Parton paljasti myös, ettei hänellä mene kovin kauan aikaa laittautumiseen aamulla. Hän kertoi vuosien harjoittelun tehneen hänestä mestarin. Kantritähti kertoi aamuisen laittautumisen ja meikkaamisen tulevan jo rutiininomaisesti.

Taannoin 65-vuotias countrylegenda kertoi haluavansa kuolla esiintymislavalla. Hän kertoi myös ettei hänellä ole aikomustakaan jäädä eläkkeelle lähivuosina. Parton kertoi uskovansa, että hänen uransa loppuu vasta sitten kun hän kuolee. Parton on ollut naimisissa Carl Deanin kanssa vuodesta 1966.

Uusimmat