Kim Kardashian tienaa häistään 18 000 000 dollaria

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian asteli lauantaina alttarille NBA-tähti Kris Humphriesin kanssa. Ökyhäiden jatkojen kerrottiin loppuneen lyhyeen, sillä naapurivat valittivat poliisille liian kovasta melusta.

Nyt uhkean televisiokaunottaren ja hänen koripalloilijamiehensä uutisoitiin tienaavan ökyhäistään huimat 18 miljoonaa dollaria. Häät kuvattiin E!-kanavalle ja niistä tehdään kaksiosainen televisio-ohjelma. Myös lukuisat hääkuvat pursottivat julkkispariskunnan tilipussia merkittävästi.

The New York Post -lehti väitti E!-kanavan maksaneen pariskunnalle häiden tallentamisesta noin 13 miljoonaa dollaria. People-lehden taas uskottiin maksaneen hääkuvista 2.5 miljoonaa dollaria. Morsian sai myös ilmaiseksi kolme ökykallista Vera Wangin häämekkoa.

Vihkiseremonian kerrottiin kuitenkin olleen romanttinen, vaikka koko tilaisuus taltioitiin julkisuuteen. Kimin siskon Kourtney Kardashianin Mason-poika toimi pariskunnan sormuspoikana ja suloisen nappisilmän kerrottiinkin vieneen hetkeksi huomion upeasta pariskunnasta.

– Kim Kardashiania on vaikea olla katsomatta, mutta Mason-poika vei todellakin hetkeksi kaiken huomion. Hän oli maailman söpöin ilmestys kävellessään vekkulisti kohti alttaria, häiden vieraana ollut Kathie Lee Gifford kertoi omgwire-sivuston mukaan.

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries kihlautuivat kuuden kuukauden seurustelun jälkeen. Kris Humphries osti kullalleen taannoin huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria.

Uusimmat