Kimin hääbileet lopetettiin kesken – naapurit suivaantuivat melusta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian asteli lauantaina alttarille NBA-tähti Kris Humphriesin kanssa. Ökyhäät ylittivät uutiskynnyksen myös muualla kuin viihdemedioissa, sillä myös esimerkiksi maailman tunnetuin uutiskanava CNN raportoi paikan päältä.

Julkkispariskunta vihittiin 25 miljoonan kartanossa Kaliforniassa satojen vieraiden läsnäollessa. Nyt Kimin hääbileiden kerrottiin loppuneen lyhyeen, sillä viranomaiset käskivät sammuttaa musiikin puolenyön jälkeen. Naapurit suivaantuivat kovasta melusta ja valittivat asiasta poliisille.

– Puolenyön aikoihin DJ Cassidy joutui lopettamaan musiikin soittamisen, koska naapurit valittivat kovasta melusta. Kim otti uutiset rauhallisesti vastaan, kun taas hänen siskonsa Khloe oli raivoissaan, lähde kertoi The New York Post -lehdelle.

Juhlat jatkuivat puolenyön jälkeen ilman musiikkia, mutta suurin osa vieraista poistui hääbileistä puoli kahden aikoihin aamuyöstä. Häiden vieraina nähtiin lukuisia julkisuuden henkilöitä kuten Lindsay Lohan, Eva Longoria, Demi Lovato, Mel B ja Avril Lavigne.

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries kihlautuivat kuuden kuukauden seurustelun jälkeen. Kris Humphries osti kullalleen taannoin huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria.

Uusimmat