Lehmät varastettiin Brad Pittin leffan kuvauspaikalta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-tähti Brad Pitt tunnetaan innokkaana moottoripyöräilyn harrastajana, ja hän hankkikin pari vuotta sitten itselleen kustomoidun upean ajopelin. Sittemmin hän joutui lievään onnettomuuteen. Näyttelijä selvisi rytäkästä vammoitta, mutta moottoripyörä kärsi pieniä pintavaurioita.

47-vuotias Hollywood-tähti kuvaa parhaillaan uutta World War Z -elokuvaansa Skotlannin Glasgowssa. Nyt elokuvan lavasteet joutuivat varkaiden kynsiin, sillä kaksi muovista tekolehmää varastettiin Pittin elokuvan kuvauksista.

– Ne lehmät eivät näyttäneet aidoilta eläimiltä, joten ihmettelemme mihin varkaat aikovat niitä käyttää. Lehmät oltiin tehty muovista ja ne eivät painaneet paljon, eräs paikallinen kuvauspaikan lähellä asuva asukas kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Pitt kuvaa useita kohtauksia Glasgowssa ja hänen perheensä asustelee sillä aikaa 1700-luvun kartanossa Skotlannissa. Hulppea kartano sijaitsee Ayrshire-vuoriston kupeessa ja järven rannalla olevalla tontilla tiedetään olevan jättimäinen kymmenen eekkerin kokoinen puutarha. Hevoset ja muut kotieläimet juoksentelevat vapaana Pittin perheen väliaikaisella takapihalla.

Näyttelijät Brad Pitt ja Jennifer Aniston olivat aikoinaan Hollywoodin valovoimaisimpia pariskuntia. Unelmaliitto sai alkunsa sokkotreffeiltä ja pariskunta solmi avioliiton vuonna 2000. Viisi vuotta kestänyt avioliitto päättyi kuitenkin karusti, sillä Pittin kerrottiin rakastuneen vastanäyttelijäänsä Angelina Jolieen yhteisen Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa.

Uusimmat