Supertähti vahvisti: Homoliitto kariutui jo kauan sitten

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

1980-luvulla WHAM! -yhtyeen toisena puoliskona tunnetuksi tullut poptähti George Michael istui viime syksynä vankilassa rattijuopumuksesta saamaansa tuomiota. Vuonna 2006 hänet pidätettiin huumeiden hallussapidosta.

Avoimesti homoseksuaalina elävän popparin huhuttiin taannoin eronneen pitkäaikaisen miesystävänsä Kenny Grossin kanssa. Asiaan ei kuitenkaan tuolloin saatu vahvistusta. He seurustelivat 15 vuoden ajan ja nyt Michael on viimein vahvistanut jättäneensä miesystävänsä jo yli kaksi vuotta sitten.

– Kenny toi minulle paljon onnea, mutta myös paljon kipua. Olen surullinen ettei suhteemme toiminut. En ole ollut Kennyn kanssa kahteen ja puoleen vuoteen, Michael kertoi suhde-elämästään Prague State Opera Housen -avausnäytöksessä Socialite Life -sivuston mukaan.

Popparin tiedetään kuitenkin pitävän tiiviisti yhteyttä 51-vuotiaan ex-miesystävänsä kanssa ja heidät kuvattiin yhdessä keväällä illallisella Lontoossa. Päihdeongelmien kanssa kamppailut laulajatähti kertoi myös Kennyllä olleen ongelmia alkoholin käytön kanssa.

George tuli kaapista ulos vuonna 1988, kun siviiliasuinenpoliisi pidätti laulajan Beverly Hillsin julkisessa WC:ssä siveettömän käytöksen takia. George Michael on myös muun muuassa pidätetty puskaseksistä. Lähteet ovat kertoneet lehdille, että laulajatähden huumehelvetti oli syynä pariskunnan eroon, jonka merkeissä hänet on tuomittu pariinkin otteeseen myös oikeudessa. George Michael on myöntänyt ongelmiensa vakavuuden itsekin ja hän on parhaillaan terapiassa ongelmansa takia.

Uusimmat