Kim Kardashianin häämatka jää lyhyeksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian asteli lauantaina alttarille NBA-tähti Kris Humphriesin kanssa. Satojen julkkisvieraiden värittämät häät taltioitiin myös E!-kanavan videokameroille. Häistä tehdään kaksiosainen televisio-ohjelma.

Nyt vastanainut pariskunta on suunnannut pikaiselle häämatkalle Italian Capriin. Aviopari lähti romanttiselle kuherruslomalleen kaksi päivää megahäidensä jälkeen. He kuitenkin palaavat takaisin Yhdysvaltoihin jo ennen viikonloppua Kimin töiden takia.

Äskettäin uutisoitiin pariskunnan pitävän toiset hääjuhlat New Yorkissa, mutta Kim tyrmäsi huhut Twitter-blogissaan. Kim ja Kris aikovat matkata pitkälle häämatkalle vasta ensi vuonna, joten lyhyt Italian-matka on vasta alkulämmittelyä.

– Huhut toisista hääjuhlista New Yorkissa eivät ole totta. Ystävämme Jason Binn ja Colin Cowie vain järjestävät meille Tervetuloa New Yorkiin -juhlat, Kim päivitti Twitter-blogiinsa.

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries kihlautuivat kuuden kuukauden seurustelun jälkeen. Kris Humphries osti kullalleen taannoin huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria.

Uusimmat