Poptähti laihtui rutkasti lopetettuaan huumeidenkäytön

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

1980-luvulla WHAM! -yhtyeen toisena puoliskona tunnetuksi tullut poptähti George Michael istui viime syksynä vankilassa rattijuopumuksesta saamaansa tuomiota. Tällä viikolla Michael vahvisti huumeidenkäytön johtaneen lopulta hänen ihmissuhteensa päättymiseen.

Avoimesti homoseksuaalina elävä Michael on nyt kertonut laihtuneensa rutkasti lopetettuaan huumeiden käytön. Laulajatähti on käynyt jo pitkään terapiassa kannabiksen käyttönsä takia. Hän kertoi lopettaneensa myös roskaruoan syömisen ja laihtuneensa elämäntapamuutoksensa jälkeen seitsemän kiloa.

– Olen ollut jo kymmenen kuukauden ajan terapiassa. Olen laihtunut noin seitsemän kiloa. Mahtavaa, että kaikki vanhat vaatteeni mahtuvat päälleni, Michael kertoi Prague State Opera House -avausnäytöksessä Radar Online -sivuston mukaan.

48-vuotias George Michael kertoi vankilareissunsa herättäneen hänet todelliseen elämään. Laulaja vietti neljä viikkoa vankilassa ajettuaan autolla huumeiden vaikutuksen alaisena. Hän kertoi ymmärtäneensä vasta siellä, miten huonolla kantilla hänen elämänsä oli.

George tuli kaapista ulos vuonna 1988, kun siviiliasuinenpoliisi pidätti laulajan Beverly Hillsin julkisessa WC:ssä siveettömän käytöksen takia. George Michael on myös muun muuassa pidätetty puskaseksistä. Lähteet ovat kertoneet lehdille, että laulajatähden huumehelvetti oli syynä pariskunnan eroon, jonka merkeissä hänet on tuomittu pariinkin otteeseen myös oikeudessa. George Michael on myöntänyt ongelmiensa vakavuuden itsekin ja hän on parhaillaan terapiassa ongelmansa takia.

Uusimmat