78-vuotias Joan Collins: ”Seksi pitää nuorekkaana”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Seksisymbolina pidetty brittinäyttelijätär Joan Collins nousi television parhaiten palkituksi näyttelijättäreksi 1980-luvun puolivälissä. Hän esiintyi Dynastia-saippuasarjassa vuosina 1981-1989 ja auttoi sarjaansa lyömään tärkeimmän kilpailijansa Dallas -televisiosarjan.

Nyt 78-vuotias näyttelijäkaunotar kertoi Daily Mail -lehdelle nuorekkuuden salaisuuden. Dynastia-tähti nimittäin kertoi aktiivisen seksielämän pitävän naiset onnellisena ja hyvinvoivana. Hän kehottikin naisia puuhailemaan makuuhuoneessa aktiivisesti myös vanhemmalla iällä.

– Seksi on merkittävä tekijä nuorekkaana pysymisessä. Mielestäni jokaisella aikuisella on oikeus nauttia seksistä, Collins kertoi Daily Mail -lehdelle.

Tähtinäyttelijä kertoi myös ettei naisten tarvitse vanhemmalla iällä turvautua plastiikkakirurgisiin toimenpiteisiin pysyäkseen nuorekkaana. Hänen mielestään pelkällä meikkisiveltimellä saa aikaan samanlaisia tuloksia. Collins kertoi myös ettei voi sietää botox-täytettyjä ”turbohuulia”.

Joan Collins on ollut viisi kertaa naimisissa ja hänellä on kolme lasta. Hän on myös kirjoittanut useita bestsellereitä ja kaksi omaelämäkertaa. Vuonna 1996 Britannian hallitus ja kuningatar Elisabet myönsi hänelle OBE-arvonimen.