Zoe Saldana treenasi vartalonsa huippukuntoon

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmanhistorian tuottoisimmaksi elokuvaksi aikoinaan noussut Avatar nosti tähdeksi myös leffan naispääosaa esittävän Zoe Saldanan. Taannoin tumma elokuvakaunotar kihlautui miesystävänsä Keith Brittonin kanssa ja sai sopimuksen Calvin Kleinin mainoskasvoksi.

Nyt menestyneen näyttelijäkaunottaren personal trainer Steve Moyer kertoi Saldanan treenanneen vartalonsa uskomattomaan kuosiin Colombiana-elokuvaa varten. Moyer on työskennellyt tähden kunto-ohjaajana vuodesta 2009. Hän paljastikin yksityiskohtia tähden kunto-ohjelmasta Shape Magazine -lehdelle.

– Ei tarvitse muuta kuin jumppapallon, vastusnauhan ja jumppamaton, Moeyr kertoi Shape Magazine -lehdelle.

Moyer kertoi treenanneensa tähden kanssa kolme tai neljä kertaa viikossa intensiivistä action-roolia varten. Personal trainer kertoi myös ettei hänen tarvinnut laittaa näyttelijäkaunotarta dieetille kunto-ohjelman aikana. Hän kertoi Saldanan syövän terveellisesti ja pitävän itsestään hyvää huolta.

32-vuotias Zoe Saldana ja 33-vuotias Keith Britton ovat seurustelleet jo kymmenen vuoden ajan. Näyttelijäkaunotar on pitänyt koko uransa ajan yksityiselämänsä tiukasti poissa julkisuudesta, joten kihlautumisestakaan lienee turha odottaa parin virallista tiedotetta. Kaunotar tähditti myös viime vuonna muun muuassa The Losers -elokuvaa. Lisäksi hänen kerrotaan olevan mukana myös Star Trek -leffan jatko-osassa

Uusimmat