Suosikkinäyttelijä tökerö huumepaljastus: ”En polta pilveä töissä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja Oscar-voittaja Jeff Bridges teki ensiesiintymisensä valkokankaalla äitinsä Dorothyn sylissä elokuvassa Ehdonalaiseen vapauteen. Eräs kriitikko kirjoitti Bridgesin ensimmäisen menestyselokuvan jälkeen tähden olevan yksi Hollywoodin historian luonnollisimmista näyttelijöistä.

Nyt 61-vuotias tähti on paljastanut haastattelussa, ettei hän polta pilveä tehdessään töitä. Näyttelijänä ja muusikkonakin tunnetun Bridgesin tiedetään polttelevan pilveä vapaa-ajallaan. Tähti onkin puhunut marihuanan käytöstä avoimesti julkisuudessa.

– Jos minulle tarjotaan marihuanaa, niin mikäs siinä. En kuitenkaan ole vakituinen polttaja. En polttaisi pilveä töissä, Bridges kertoi Q-lehdelle.

Suosikkinäyttelijä kertoi rentoutuvansa vapaa-ajallaan käymällä elokuvissa. Hän myönsi kuitenkin pitkän ja menestyksekkään näyttelijänuransa muokanneen hänestä eräänlaisen kriitikon. Hän kertoi tuomitsevansa nykyään elokuvia helpommin ja katsovansa niitä arvostelevalla silmällä.

Jeff Bridges sai nimikkotähtensä Hollywoodin Walk of Fame -kadulle vuonna 1995. Tähti on ollut Oscar-ehdokkaana neljä kertaa ja voitti viidennellä ehdokkuudellaan palkinnon Crazy Heart -elokuvan roolistaan. Bridges tähditti myös äskettäin Tron: Perintö -elokuvaa yhdessä Olivia Wilden ja Garrett Hedlundin kanssa.