Kim Kardashianin häämatkakuhertelu ikuistettiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian asteli lauantaina alttarille NBA-tähti Kris Humphriesin kanssa. Satojen julkkisvieraiden värittämät häät taltioitiin myös E!-kanavan televisiokameroille. Häistä tehdään nimittäin kaksiosainen televisio-ohjelma.

Vastanainut pariskunta suuntasi äskettäin pikaiselle häämatkalle Italian Amalfi-rannikolle. Aviopari lähti romanttiselle kuherruslomalleen kaksi päivää megahäidensä jälkeen. Nyt umpirakastuneen pariskunnan häämatkan kuhertelukuvia on ikuistettu paparazzien kameroille.

Äskettäin uutisoitiin pariskunnan pitävän toiset hääjuhlat New Yorkissa, mutta Kim tyrmäsi huhut Twitter-blogissaan. Kim ja Kris aikovat matkata pitkälle häämatkalle vasta ensi vuonna, joten lyhyt Italian matka on vasta alkulämmittelyä.

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries kihlautuivat kuuden kuukauden seurustelun jälkeen. Kris Humphries osti kullalleen taannoin huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria.

Uusimmat