Victoria Beckhamin painajainen toteutuu – joutuu käyttämään ”lättäkenkiä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Spice Girls -tyttöbändistä aikoinaan julkisuuteen ponnahtanut Victoria Beckham elää parhaillaan vauvaperheen arkea. Suositun jalkapalloilijan David Beckhamin kanssa naimisissa oleva Victoria synnytti heinäkuussa perheeseen neljännen lapsen.

Menestyneellä muotisuunnittelijalla on ollut äskettäin kovia selkäkipuja synnytettyään Harper-tyttärensä viime kuussa. Nyt lääkärit määräsivät, ettei pettämättömästä tyylistään tunnettu Victoria saa käyttää korkokenkiä. Radar Online -sivuston mukaan Victoria joutuu kohtaamaan pahimman painajaisensa ja pitämään niin sanottuja ”lättäkenkiä” New Yorkin muotiviikoilla.

Victorian tiedetään kertoneen, ettei hän pysty keskittymään ellei hänellä ole korkokenkiä jaloissaan. Muodikas tähti esiintyy nyt ensimmäisen kerran julkisuudessa tyttärensä syntymän jälkeen New Yorkin muotiviikoilla. Tähden kerrottiin olevan todella harmissaan joutuessaan esiintymään punaisella matolla senttejä lyhyempänä kuin hänet on totuttu näkemään.

Taannoin uutisoitiin nelilapsisen perheen haaveilevan kuitenkin vielä yhdestä lapsesta. Los Angeles Galaxy -jalkapalloseurassa pelaava David paljasti pariskunnan lapsiluvun mahdollisesti kasvavan tulevaisuudessa vielä yhdellä. 37-vuotias Victoria puolestaan on julkisesti myöntänyt, että äitinä oleminen on “maailman raskain työ”.

Uusimmat