Räppärillä 15.000 dollarin parkkisakot – ei suostu maksamaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Aikaisemmin tänä vuonna poptähti Chris Brown sai raivokohtauksen suositun Good Morning America -aamuohjelman studiossa. Tähti riehui ja rikkoi paikkoja, koska toimittaja rohkeni kysyä häneltä uuden levyn sijaan Rihannan taannoisesta pahoinpitelystä.

Länsi-Hollywoodissa asuvan Chris Brownin naapurit kertoivat äskettäin laulajatähden olevan painajaismainen naapuri. Suivaantuneet naapurit kertoivat tähden muun muuassa parkkeeravan autonsa invapaikoille ja jumputtavan musiikkia liian kovaa.

Nyt Brownin kerrottiin saaneen yhteensä 15.000 dollarin edestä parkkisakkoja parkkeerattuaan autonsa invapaikoille. Tähden asianajajan Mark Geragosin mukaan kaksi invaparkkiruutua on kuitenkin merkittynä Brownin parkkiruuduiksi. Radar Online -sivuston mukaan hän kertoi rakennuksen urakoitsijoiden asettaneen inva-merkit vahingossa laulajan parkkiruutuihin.

Geragos julkaisi eilen oikeudessa Brownin edistymisraportin tähden yhdyskuntapalvelusta ja väkivaltaterapiasta. Samalla asianajaja esitti tuomarille Brownin parkkiruutusotkun ja todisti parkkiruutujen olevan varattuna laulajatähdelle. Suosittu poptähti ei siis joudu maksamaan 15.000 dollarin edestä sakotettuja parkkisakkojaan.

22-vuotias Chris Brown pidätettiin vuonna 2009 silloisen tyttöystävänsä Rihannan pahoinpitelystä. Tähti sai viiden vuoden ehdollisen vankilatuomion ja joutui suorittamaan yhdyskuntapalvelua tienvarsia ja graffiteja putsaten. Brown julkaisi tänä vuonna uuden albuminsa F.A.M.E, jonka ensimmäinen single oli kappale Yeah 3x. Suosittu artisti teki myös taannoin yhteistyötä teinisensaatio Justin Bieberin kanssa ja julkaisi tämän kanssa kappaleen Next 2 You.

Uusimmat