Suomalainen DJ-tähti uhmaa hirmumyrskyä New Yorkissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa on parhaillaan käynnissä massiiviset evakuoinnit, kun kaupungin matalimpien osien rakennuksia tyhjennetään asukkaista lähestyvän hirmumyrskyn alta. Evakkoon on määrätty myös monia New Yorkissa asuvia suomalaisia.

Isossa omenassa on parhaillaan lomailemassa myös suomalainen DJ-tähti Probaker. Hän ei ole ollut halukas poistumaan kaupungista, vaikka pormestari on pyytänyt kaupunkilaisia siirtymään toisaalle. Stara tavoitti DJ Probakerin hetki sitten Manhattanilta.

– Jännitys nousee New Yorkissa. Vesisade alkoi tunti sitten ja kaupunki hiljenee. Juuri nyt kadut ovat jo hiljaisia. Me pysymme kaupungissa, koska hotellimme on 100 metriä Times Squarelta, eli ei evakuointialueella. Paikalliselta uutiskanavalta saadaan aika hyvin tietoa, DJ Probaker kertoi Staralle New Yorkista.

– Ihmiset ovat hamstranneet kaupoista elintarvikkeita. Esimerkiksi isot vesipullot loppuivat kaupoista Manhattanilla. Hotellihuoneen ikkuna on sisäpihalle 7. kerroksessa ja ikkunan vieressä on palotikkaat. Hotellissa on hyvin väkeä, kun täällä on poliisien ja palomiesten mestaruuskilpailut. Kaupunki on siksi täynnä poliiseja ja palomiehiä ympäri maailmaa.