Justin Bieber aikoo muuttaa pois Yhdysvalloista

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber on kymmenien miljoonien teinityttöjen päiväunien kohde, jonka tekemisiä seurataan erityisen tarkkaan tähden Twitter-fanien keskuudessa.

17-vuotias kanadalaislaulaja syntyi Kanadan Ontariossa ja varttui lapsuutensa 30.000 ihmisen asuttamassa Stratfordin kaupungissa. Nyt megatähteyden saavuttanut teinipoppari kertoi haluavansa palata takaisin kotikaupunkiinsa ja perustaa siellä perheen.

– Olisi tietenkin hienoa pitää asunto Yhdysvalloissa. Haluan kuitenkin muuttaa takaisin Kanadaan ja perustaa siellä perheen. Olen kanadalainen, joten haluan lapsienikin olevan kanadalaisia, Bieber kertoi TMZ-sivustolle.

Poppari paljasti myös äskettäin kaipaavansa normaalia elämää ja haluaisi mielellään palata kotikonnuilleen äitinsä Pattien kanssa. Hän kertoi kuitenkin elävänsä nyt unelmaansa.

Yhdysvaltojen Texasissa nimettiin äskettäin katu Justin Bieberin mukaan. Forneyn kaupungin pääkadun nimi vaihdettiin Justin Bieber Way -kaduksi 11-vuotiaan Caroline Gonzalezin aloitteesta. Tyttö oli voittanut Facebook-kilpailun, jonka pääpalkintona oli päivä pormestarina.

Uusimmat