Näyttelijäkomistus ei halunnut suudella Zoe Saldanaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmanhistorian tuottoisimmaksi elokuvaksi raketin lailla noussut Avatar nosti tähdeksi myös leffan naispääosaa esittävän Zoe Saldanan. Taannoin tumma elokuvakaunotar kihlautui miesystävänsä Keith Brittonin kanssa ja sai sopimuksen Calvin Kleinin mainoskasvoksi.

Nyt näyttelijäkaunotar kertoi loukkaantuneensa Colombiana-elokuvansa vastanäyttelijälle Michael Vartanille. 42-vuotias komistus nimittäin ei halunnut suudella Saldanan kanssa elokuvan intiimeissä kohtauksissa. Saldana ja Vartan näyttelevät Colombiana-elokuvassa rakastavaisia.

– Olin loukkaantunut. Minulle tuli sellainen olo, että kaikki johtui minusta, Saldana kertoi Female First -sivuston mukaan.

Kaunotar kertoi antaneensa vastanäyttelijälleen luvan käyttää kieltään suutelokohtauksissa. Vartan ei kuitenkaan halunnut kielaroida Avatar-kaunottaren kanssa, koska hän ei halunnut suututtaa tuoretta vaimoaan. Saldana kehuikin vastanäyttelijäänsä herrasmieheksi ja ammattilaiseksi.

32-vuotias Zoe Saldana ja 33-vuotiaan Keith Britton ovat seurustelleet jo kymmenen vuoden ajan. Näyttelijäkaunotar on pitänyt koko uransa ajan yksityiselämänsä tiukasti poissa julkisuudesta, joten kihlautumisestakaan lienee turha odottaa parin virallista tiedotetta. Kaunotar tähditti myös viime vuonna muun muuassa The Losers -elokuvaa. Lisäksi hänen kerrotaan olevan mukana myös Star Trek -leffan jatko-osassa.

Uusimmat