Rocktähden hyvinvointikikka: Jääkylmä vesikylpy kiveksiin asti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulu rocktähti Rod Stewart on niittänyt menestystä useiden vuosikymmenien ajan. Laulaja tuli aiemmin tänä vuonna isäksi jo kahdeksannen kerran, kun hänen naisystävänsä Penny Lancester synnytti pariskunnan toisen yhteisen pojan Aidenin.

Nyt 66-vuotias muusikko paljasti USA Today -lehdelle hyvinvointikikkansa. Hän kertoi aina urheilun ja kuntoilun jälkeen hyppäävänsä jääkylmään kylpyyn sukukalleuksiinsa asti. Hän paljasti urheilunjälkeisen rutiinin nimittäin tekevän hyvää hänen lihaksilleen.

– Aina kun olen kuntoillut, hyppään jääkylmään kylpyyn kiveksiini asti. Se pitää minut hyvässä kunnossa, Stewart kertoi USA Today -lehdelle.

Menestynyt rokkari kertoi myös alkaneensa kirjoittamaan kappaleita monien vuosien tauon jälkeen. Hän kertoi ettei ole rustannut lyriikoita paperille noin 17 vuoteen ja ihmettelikin innostuksensa lähdettä.

– En tiedä mistä sain yhtäkkiä tämän innokkuuden biisien kirjoittamiseen. Kirjoitan avioeroista, lapsuudestani ja kaikesta muusta tärkeästä, Stewart jatkoi.

66-vuotias englantilainen Rod Stewart, oikealta nimeltään Roderick David Stewart, nousi rocktähdeksi jo 1960-luvun loppupuolella The Jeff Beck Group -yhtyeen riveissä. Hän suuntasi soolouralle vuonna 1969. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat muiden muassa Da Ya Think I’m Sexy?, Sailing ja Have I Told You Lately. Ennen menestystään musiikin parissa Stewart haaveili ammattilaisjalkapalloilijan urasta.

Uusimmat