Kissa heitettiin liikkuvasta autosta – näyttelijätär pelasti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosikkinäyttelijä Whoopi Goldberg oli uransa huipulla 90-luvun alussa, kun hänen Ghost-elokuvansa oli jättimenestys. Goldberg sai roolistaan vuonna 1991 parhaan sivuosan Oscar-palkinnon. Hän paljasti taannoin olleensa ”pilvessä” noudettuaan palkintonsa.

Nyt 55-vuotias koomikko ja näyttelijätär adoptoi erään kissan, joka heitettiin ulos liikkuvasta autosta New Yorkissa. Kissan törkeä hylkäämistapaus sai laajaa mediahuomiota ja Goldberg kertoi liikuttuneensa kissan kohtalosta.

– Adoptoin kissan ja saan viimein viedä hänet kotiin, Goldberg kirjoitti Facebook-sivulleen.

Kauhistunut kissa löydettiin Verrazano-sillan vilkkaan liikenteen seasta ja se vietiin turvaan New Yorkin eläinsuojelukeskukseen. Laajan mediahuomion jälkeen yli 140 huolestunutta ihmistä lähetti keskukseen adoptiopaperit ja halusivat kissan hoiviinsa. Goldberg oli yksi heistä ja hänet valittiin kissan omistajaksi.

Whoopi Goldberg kertoi taannoin polttaneensa pilveä ennen vuoden 1991 Oscar-gaalaa. Hän paljastikin noutaneensa palkintonsa ja pitäneensä kiitospuheensa ”pilvessä.” Hermostuksissaan hän oli polttanut kannabista rauhoittuakseen. Näyttelijätär on juontanut Oscar-palkintogaalan neljä kertaa ja hänellä on tähti Hollywoodin Walk of Fame -kadulla.

Uusimmat