Suomalainen DJ-tähti New Yorkista: ”Nyt on varauduttava äkkilähtöön”

Viihdeuutiset · Stara.fi

New York on parhaillaan maailman huomion keskipisteenä sinne parhaillaan iskevän hirmumyrskyn johdosta. Rajuimman myrskykeskuksen odotetaan iskevän kaupunkiin muutaman tunnin sisään.

Paikalla on myös suosittu suomalainen DJ Probaker, joka ei lähtenyt kaupungista evakkoon viranomaisten suosituksista huolimatta. Tilanne aivan Manhattanin ytimessä Times Squarella on hänen mukaansa edelleen rauhallinen lähestyvästä myräkästä huolimatta.

– Istuskelen hotellissa ja katselen uutisia. Asukkaita on kehotettu pakkaamaan ”Go Bag” nopeaa lähtöä varten. Siihen tulee ottaa mukaan vettä, ruokaa pariksi päiväksi, taskulamppu, tölkinavain ja kotiavaimet sekä 50 – 100 dollaria käteistä rahaa, koska pankkiautomaatit eivät toimi jos sähköt katkeavat, DJ Probaker raportoi Staralle.

– Takseissa on 5 ja 10 dollarin taksat ja suositellaan yhteiskyytejä. Pysäköinti ei maksa lauantain ja maanantain välisenä aikana. Julkinen liikenne saattaa takuilla pahimmassa tapauksessa vielä maanantai-iltana. Lakkautetun metroliikenteen ylösajo saattaa hieman kestää vaurioista riippuen. Myös osa tietulleista on lakkautettu myrskyn ajaksi. Kansalliskaartin sotilaita on kutsuttu lisää palvelukseen ja määrätty auttamaan mahdollisien tuhojen korjauksessa.