Anne Hathawayllä ongelmia brittiruoan kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen keittiö on tunnetusti ulkomaalaisten mielestä yksi maailman heikoimpia, ja brittiruoka onkin äänestetty aikoinaan maailman huonoimmaksi. Nyt saman asian kanssa on joutunut painiskelemaan myös näyttelijä Anne Hathaway.

28-vuotias kaunotar nimittäin kertoi kasvissyöjänä olemisen tuottaneen hänelle ongelmia työskennellessään Britanniassa. Hathaway on tunnettu upeasta vartalostaan ja tarkasta ruokavaliostaan. Hän kertoikin maan ruokakulttuurin muuttuneen 10 vuoden aikana radikaalisti.

– Mitä mieltä olen brittiläisestä ruoasta? Olen kasvissyöjä, joten ongelmia on tupsahtanut eteeni monessa paikassa, Hathaway kertoi BANG Showbiz -sivustolle.

Näyttelijätär kertoi käyneensä Britanniassa ensimmäisen kerran 19-vuotiaana kuvaamassa elokuvaa. Hän kertoi ettei siihen aikaan maassa otettu tarpeeksi huomioon kasvissyöjiä. Hathaway kertoikin olevansa nyt tyytyväisempi maan ruokatarjontaan.

Anne Hathaway näyttelee brittiläistä Emma-tyttöä uudessa One Day -elokuvassaan. Hän paljasti äskettäin GQ-lehden haastattelussa elokuvan nakukohtausten olleen huomattavasti helpompia kuin brittiläisellä aksentilla puhuminen. Hän kertoi myös harjoitelleensa brittiläistä aksenttiaan muun muuassa lukemalla Watching the English: the Hidden rules of English Behaviour -kirjaa.

Uusimmat